Prop. AZ

Hoe creëer je voor jouw huurders een vijfsterren ervaring?

Het antwoord heb je letterlijk in handen met de huurservice app van Prop.az. Alles wat jouw huurders willen weten, bied je vanaf nu aan in één digitale omgeving : Contracten, algemene bepalingen, facturen en alles wat je verder wilt aanbieden, we zijn daarin flexibel. Je huurders vinden dat prettig weten we uit ervaring.

Waarom ?

Alles-in-één app

Sleutelservice: zit in een app. De opbrengst van de zonnepanelen: haal je uit een app. Reparatiemelding doen: kan via een app. Je huurders hebben nogal wat apps (en wachtwoorden) voor al die diensten. Dat kan makkelijker, vinden wij. Wij halen alle relevante data uit bestaande systemen en presenteren ze op een aantrekkelijke manier in onze huurservice app. Dat betekent dus voortaan nog maar één app op je smartphone voor alle (ver)huurzaken.

Heldere contracten, overzichtelijk gepresenteerd.

Eenvoudige contracten voor je huurders. Klinkt als een utopie. Gelukkig hebben wij de toekomst van vastgoedverhuur en -beheer al helder op ons netvlies staan. En dat is een toekomst waarin gebruiksgemak en flexibiliteit leidend zijn. Wij staan voor huurcontracten zonder hocus pocus. De belangrijkste contractinformatie markeren wij voor de huurder. Alleen dat ziet hij terug in de app. Natuurlijk zit er altijd een waterdicht juridisch document aan gekoppeld.

Reparatieverzoeken afhandelen wordt weer leuk

Het afhandelen van reparatieverzoeken is veel werk. Ook dat organiseren wij beter en efficiënter voor je. In onze app zit hiervoor standaard een module. Inclusief agenda-integratie met de partners die voor jou het onderhoud uitvoeren. Misschien wel 80% van dit proces kunnen we automatiseren. Van eerste melding tot de sluiting van een dossier. Bovendien wordt je huurder bij elke stap op de hoogte gehouden van de voortgang. Alsof hij een pakketje heeft besteld.

Digitale wallet met coins Nieuw

Binnen onze huurservice app betalen je huurders met digitale munten. Bijvoorbeeld als ze aanvullende diensten nodig hebben. Je bouwt zo als verhuurder een eigen community op met je huurders. Ook voor het stimuleren van betrokkenheid en participatie kun je coins inzetten als beloning. Iemand met een goed duurzaam idee of een oplossing voor een probleem dat al langer speelt? Die verdient gewoon coins.

Nog meer voordelen

Veilig communiceren

Snel en veilig communiceren doe je via de versleutelde chatservice.

Makkelijk te bedienen

Nieuwe objecten en huurders toevoegen is voortaan een kwestie van klikken.

Snel te koppelen

Er zijn heel veel koppelingen mogelijk met banken en ERP-systemen.

Onze app is gratis voor je huurders

Jouw huurders hoeven niet te betalen voor de app.

Wat kost Prop.az?

Ben je huurder dan betaal je helemaal niets. Ben je verhuurder? Dan betaal je altijd een vast laag bedrag per maand per woning.

Verhuurders

Wij maken het verhuren van woningen weer leuk en gemakkelijk.

Voordelen

  • Geen installatiekosten, geen verborgen fees
  • Betaal per woning
  • Tevreden huurders
  • Realtime-overzicht
Krijg toegang

Woningcorporaties

Prop.az is er ook voor grote organisaties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen

  • Verhoog uw KWH-rating
  • Bespaar op uw administratie
  • Integratie assistentie
  • Forse volume korting
Neem contact op

Verplaats je in je huurder.

Wat denk je? Is er ruimte voor verbetering?