Prop. AZ

Hoe creëer je voor jouw huurders een vijfsterren ervaring ?

Het antwoord heb je letterlijk in handen met de huurservice app van Prop.az. Alles wat jouw huurders willen weten, bied je vanaf nu aan in één digitale omgeving . Contracten. Algemene bepalingen. Facturen. En alles wat je verder wilt aanbieden: we zijn daarin flexibel. Je huurders vinden dat prettig , weten we uit ervaring.

Waarom ?

Alles-in-één app

Sleutelservice: zit in een app. De opbrengst van de zonnepanelen: haal je uit een app. Reparatiemelding doen: kan via een app. Je huurders hebben nogal wat apps (en wachtwoorden) voor al die diensten. Dat kan makkelijker, vinden wij. Wij halen alle relevante data uit bestaande systemen en presenteren ze op een aantrekkelijke manier in onze huurservice app. Dat betekent dus voortaan nog maar één app op je smartphone voor alle (ver)huurzaken.

Communicatie tussen uw huurders vanuit een plek

Eenvoudige contracten voor je huurders. Klinkt als een utopie. Gelukkig hebben wij de toekomst van vastgoedverhuur en -beheer al helder op ons netvlies staan. En dat is een toekomst waarin gebruiksgemak en flexibiliteit leidend zijn. Wij staan voor huurcontracten zonder hocus pocus. De belangrijkste contractinformatie markeren wij voor de huurder. Alleen dat ziet hij terug in de app. Natuurlijk zit er altijd een waterdicht juridisch document aan gekoppeld.

Reparatieverzoeken afhandelen wordt weer leuk

Het afhandelen van reparatieverzoeken is veel werk. Ook dat organiseren wij beter en efficiënter voor je. In onze app zit hiervoor standaard een module. Inclusief agenda-integratie met de partners die voor jou het onderhoud uitvoeren. Misschien wel 80% van dit proces kunnen we automatiseren. Van eerste melding tot de sluiting van een dossier. Bovendien wordt je huurder bij elke stap op de hoogte gehouden van de voortgang. Alsof hij een pakketje heeft besteld.

Digitale wallet met coins Nieuw

Binnen onze huurservice app betalen je huurders met digitale munten. Bijvoorbeeld als ze aanvullende diensten nodig hebben. Je bouwt zo als verhuurder een eigen community op met je huurders. Ook voor het stimuleren van betrokkenheid en participatie kun je coins inzetten als beloning. Iemand met een goed duurzaam idee of een oplossing voor een probleem dat al langer speelt? Die verdient gewoon coins.

een kleine greep uit de voordelen van prop.az


Veilig communiceren

snel en veilig communiceren doe je via de versleutelde chatservice

Makkelijk te bedienen

nieuwe objecten en huurders toevoegen is voortaan een kwestie van klikken

Snel te koppelen

er zijn heel veel koppelingen mogelijk met banken en ERP-systemen.

Onze app is gratis voor je huurders

jou huurders betalen helemaal niks

Wat kost Prop.az?

Ben je huurder dan betaal je helemaal niets. Ben je verhuurder? Afhankelijk van het aantal woningen, kies je voor Plus, Pro of Basis. En betaal je altijd een vast laag bedrag per maand per woning.

Verhuurders
€ 5 p.w.p.m
Minder dan 5 Woningen
€ 2 p.w.p.m
Meer dan 5 woningen
  • Geen installatie kosten, geen verborgen fees
  • Betaal per woning
  • Live overzicht
Early access
Woningcorporaties
Prop.az is er ook voor grote organisaties. neem contact met ons op voor meer informatie
Account management
Volume korting
Migratie assistentie
Directe support
Neem Contact op

Verplaats je in je huurder.

Wat denk je? Is er ruimte voor verbetering?

Meer tijd nodig om te beslissen ?

Geen zorgen, wij houden je op de hoogte met de laatste ontwikkelingen binnen prop.tech

* verplicht

Selecteer wat Prop.az mag sturen:

Geen mails meer ontvangen ? Dit kan op elk moment en heel simpel door op de link "unsubscribe" te drukken in de footer van elke mail.

Wij gebruiken Mailchimp als marketing partner. By het versturen gaat u er mee akkoord dat wij informatie delen met Mailchimp voor het verwerken van uw email. Leer hier meer over Mailchimp's privacy practices.